Ethiek

Ethiek

Signalen

  Aanmelden GRATIS nieuwsbrief

Naam:
E-mail:Coronitor 22

 

D.J. Bolt

01-05-21


Belangrijke getalsmatige ontwikkelingen m.b.t. het coronavirus zijn in onderstaande grafieken en tabellen, op basis van RIVM getallen en Johns Hopkins Virus Resource Center, bijgewerkt tot 27-04-21.


Klik hier om naar de volledige item te gaanCoronitor 21

 

D.J. Bolt

17-04-21


Belangrijke getalsmatige ontwikkelingen m.b.t. het coronavirus zijn in onderstaande grafieken en tabellen, op basis van RIVM getallen en Johns Hopkins Virus Resource Center, bijgewerkt tot 13-04-21.

 

 

 


Klik hier om naar de volledige item te gaanHoe ernstig is Covid-19?

 

Dr. S. de Marie

17-04-21

 

In december 2019 ontstond in het Chinese Wuhang een epidemie door een tot dan toe onbekend coronavirus. Inmiddels heeft dit gezorgd voor een pandemie waarbij bijna de hele wereld is betrokken. Hoewel de ontwikkelingen van de pandemie dagelijks in het nieuws aandacht krijgen en er veel cijfers worden gedeeld, zijn er mensen die sceptisch over de ernst van Covid-19 zijn en zich niet aan de preventieve maatregelen willen houden. Ze beschouwen het als een gewone griep. De vraag die ik in dit artikel wil...

Klik hier om naar de volledige item te gaanCoronitor 20

 

D.J. Bolt

03-04-21


Belangrijke getalsmatige ontwikkelingen m.b.t. het coronavirus zijn in onderstaande grafieken en tabellen, op basis van RIVM getallen en Johns Hopkins Virus Resource Center, bijgewerkt tot 30-03-21.


Klik hier om naar de volledige item te gaanCoronitor 19

 

D.J. Bolt

20-03-21


Belangrijke getalsmatige ontwikkelingen m.b.t. het coronavirus zijn in onderstaande grafieken en tabellen, op basis van RIVM getallen en Johns Hopkins Virus Resource Center, bijgewerkt tot 16-03-21.


Klik hier om naar de volledige item te gaanarchief