Ethiek

Agenda

Signalen

Vernieuwde online cursus Schepping en Evolutie met dr. Mart-Jan Paul

Waar komen we vandaan? Schiep God de aarde in zes letterlijke dagen of moeten we de Bijbel anders lezen? Logos Instituut biedt in het najaar van 2022, van september tot december, een vernieuwde cursus over Schepping en Evolutie aan. Voor iedereen die graag wil weten wat de kern van de discussie over dit thema is.

Meld u nu aan. Er is nog een aantal plaatsen vrij.
Aanmelden kan tot en met 30 juni 2022.

https://logos.nl/agenda/cursus/


 Aanmelden GRATIS nieuwsbrief

Naam:
E-mail:printen

mailen

Lezing ds. R.Th. Pos

 

Redactie een in waarheid

23-04-22

 

Donderdag 28 april 2022 organiseert het comité Samen Gereformeerd een lezing. Ds. R. Th. Pos (emerituspredikant in de GKv) spreekt D.V. dan over:

 

Bidden in de eindtijd

 

Met de tweede bede van het Onze Vader, “Uw koninkrijk kome”, roepen we hemelse hulp in om als christenen en als kerk staande te blijven in een (post)moderne tijd, waar politieke correctheid de norm stelt en leugen de waarheid verkracht.

 

In deze lezing wil ds. Pos, via een globale tekening van onze tijd, proberen te ontdekken hoe de strategie van de satan zich ontwikkelt en hoe wij in opdracht van de Heer van hemel en aarde ons gebed in stelling kunnen brengen als een doeltreffend wapen in de strijd om zijn koningschap zichtbaar te maken en zijn rijk te doen komen.

 

De avond wordt gehouden in gebouw ‘Dorpshuis De Stuw’, De Brink 10 te Hoevelaken en begint om 20 uur. Er wordt een collecte gehouden voor dekking van de onkosten. Graag opgave van tevoren. Zie info: www.samengereformeerd.nl.